Светски поштански бизнис форум Post-Expo 201224092012-postexpoУ Бриселу је од 18. до 20. септембра одржана 16. Међународна конференција и изложба поштанске технологије, опреме, услуга и иновација. Post-Expo 2012 окупио је директоре, менаџере, добављаче и купце из целог света да размене идеје и информације о будућем развоју поштанске, пакетске и експрес индустрије.

Овај догађај привукао је више од 3500 представника националних и приватних поштанских оператора, курирских компанија, поштанских и сродних предузећа из 75 земаља. На Post-expo-у додељене су награде за најбоље иновације у области аутоматизације, дигитализације поште, шалтерског пословања, еколошког достигнућа, за најбољег добављача и оператора године.

Matthew Gunn, генерални директор Post-Expo-а, прокоментарисао је да је ово био најпосећенији сајам до сада, који је угостио квалитетне излагаче и учеснике из 75 земаља. Конференције и сесије често су се настављале и после званичног дела. Наредни Post-Expo 2013 биће одржан у октобру у Бечу.

ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА: http://www.postaltechnologyinternational.com/awards_winners_2012.php